Shaker kaart

Het is wel erg lang geleden dat ik wat gepost heb ( mijn excuses hiervoor), dus het wordt hoog tijd dat ik een kaart met jullie deel. Het is een shaker kaart.                                                                                                  It is very long since I’ve posted something (my sincere apologies), so it is high time that I share with you a card. It is a shaker card.

IMG_20141013_153939Op een stuk Ninah dessertstorm cardstock van 4- bij 5,25 inch  zijn verschillende stroken washitape geplakt en eris een vierkant uit gestanst (kun je er natuurlijk ook uit snijden met een hobbymes).          I  adhered different strips washitape  op to a piece of Ninah dessert storm cardstock (4 by 5.25 inch) and  punched out a square (you can of course also cut it out with a craft knife).

IMG_20141013_141607

Op de basis kaart heb ik het vierkant met potlood dun overgetrokken om te weten waar de Happy Birthday stempeld moest worden . Na het stempelen zijn de lijntjes weer uitgegumd en er wat pailletjes op gestrooid. Aan de achterkant van het kaartfront is het vierkante venster dicht gemaakt met een stuk cellofaan en er is een dubbele laag foamtape omheen geplakt zodat de pailletjes er in blijven na dat het kaartfront is op geplakt.                      I traced the square with pencil thin line on to the basecard to know where to stamp the sentiment. After stamping I erased the lines and sprinkled some sequins on top.  At the back of the card front I closed the square window is  with a piece of transparency  and put a double layer of foam tape around it. Than I stuck the front on top of the base card.

2UDe 2U zijn zijn uit hobby karton gestanst en met zilver ge-embost.       The 2U are punched out of  cardstock   and silver embosed.

Ik heb met de envelope punch board een envelop gemaakt en deze bekleed met een rest rood papier, waar ik de zelfde washi tape geplakt als op de kaart.                                                                                                      I have made an envelope with the envelope punch board  and  covered  the inside with a scrap red paper with the same washi tape as on the card.

 Materiaal:

 • Ninah dessert storm cardstock
 • Washi tape (Simon Says Stamp, Action en Wibra)
 • SSS “sending happy thoughts” stempels en zelf ontworpen stempel.
 • Stukje cellofaan (oud verpakking materiaal)
 • Dubbelzijdig foamtape (Gamma)
 • taperunner (Action)
 • Zing zilver embossingpoeder
 • Versamark inkt
 • Archival Jet black inkt
 • Emaille dots en pailletjes
 • Rood en wit hobby karton
 • Witte gelpen
 • Envelope punch board

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *