Babyboom!

Er zijn de laatste tijd een aantal baby’tjes geboren in mijn omgeving, dus heb ik  wat baby kaartjes gemaakt.                                                       Recently there have been a few newborn babies, so I made some baby cards.

Hier heb ik dies gebruikt omde naam uit scrappapier te stansen. Boven en onder heb ik washi tape geplakt. Het autootje is uit hobby papier geknipt en opgeplakt met foam tape.  Op de raamjes zit Glossy accents zodat het glas lijkt. Het scrappapier is met foam tape op een orange ondergrond geplakt zodat je wat diepte krijgt.                            Here I used Dies to cut out the name.  Above and below I stuck washi tape . The car is cut from paper and attached with foam tape. On the windows is Glossy accents so it look like glass. The scrap paper is  stuck on orange surface with foam tape, so you get some depth.

IMG_20140624_200111

Hier heb ik een afbeelding na getekend en ingekleurd met alcohol stiften. Op een strip perkament heb ik de naam ge-embost. De roosjes zijn gemaakt van stripjes papier.                                                                   I drew a picture  and colored it with alcoholmarkers . I heat embossed the name on a strip of vellum. The roses are made of strips of paper.

IMG_20140624_195918

Op deze kaart heb ik de ballon uit scrappapier geknipt en opgeplakt met foamtape. De achtergrond is met Distress inkt gesponsden er zijn wolkjes op geplakt. De baby in het mandje is een digi-stempel die is   ingekleurd met alcohol stiften. De met een sharpy getekende stikseltjes maken het af.                                                                                                        On this card, I have cut the balloon  from scrap paper and attached it with foam tape. The background is sponged with Distress ink. The baby in the basket is a digi-stamp, and is colored with alcohol marker . I drew some stitching with a sharpy to finish it off. 

Materiaal:

 • Lawnfan alfabet die
 • Washi tape (Wibra)
 • Scrappapier (Action)
 • Hobby papier
 • Zing embossing poeder, wit
 • Spectrum noir:  fs2, fs3, pp1 (voor de huid)                                                                                           pl2, pl4, pp3, pp5 en tb1 (kleertjes)                                                                         tn7, tn8 (mandje)                                                                                                                 blenderpen                                                                        
 • Distress inkt: Salty ocean
 • Sharpy fine liner
 • Heattool
 • Dubbelzijdig tape en foamtape
 • Emaille dots
 • Glossy accents

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *